Meer info
SDB logo
person

Werken als
huishoudhulp

Solliciteer nu

Een job als poetshulp of strijkhulp?

Bij SDB hebben we verschillende openstaande vacatures als poetshulp of strijkhulp. Wij bieden jou een degelijke en leuke job aan in de dienstenchequesector! We doen er alles aan om ons personeel en medewerkers te laten 'shinen'. Uitblinken is het doel, als werkgever en werknemer. Contacteer ons en wie weet blink jij straks uit in je nieuwe job als huishoudhulp.

Wat we van je verwachten

Dat je vooral graag je werk doet en dat je samen met ons poets- en strijkteam ervoor gaat. Wij doen de rest, en dat is het jou zo comfortabel mogelijk maken in je job. Als je oog voor detail hebt en graag stralend werk aflevert, is dit zeker iets voor jou.

Wat we je bieden

Een goede verloning, een goede verzekering en alles goed in orde met de sociale zekerheid. Dat vat perfect samen wat we jou bieden. Bovendien speelt dit alles zich af in een heel vertrouwde en familiale sfeer. Verder bepaal je zelf jouw uurrooster in samenspraak met de personeelsverantwoordelijke.

Naast recht op vakantiegeld, een eindejaarspremie en een pensioen zijn er nog heel wat andere extralegale voordelen. Niet twijfelen dus!

Solliciteer nu