Meer info
SDB logo
iron

Op zoek naar een
strijkhulp met dienstencheques?

Registreer je online voor de strijkmobiel

Laat ons jouw strijk doen!

Strijken voor jezelf, jouw man of voor de kinderen kan heel tijdrovend zijn. Al te vaak stel je het uit of doe je het met tegenzin. De oplossing is om het gewoon door iemand anders te laten doen. Die iemand anders zijn wij! Ons strijkatelier en onze strijkmobiel staan maar al te graag voor je klaar.

Optie 1
Breng je strijk binnen in onze strijkpunten

Breng gewoon even je strijk langs bij onze verschillende strijkateliers en strijkpunten (behalve Borgloon en Hasselt). Betalen doe je met dienstencheques. Het totaalbedrag wordt berekend volgens een vast en eenvoudig puntensysteem!

Ontdek het puntensysteem van ons strijkatelier

Optie 2
Laat onze strijkmobiel de strijk bij je thuis ophalen

Onze strijkmobiel komt de strijk halen en/of terugbrengen bij jouw thuis. Super handig! Het strijkwerk betaal je met dienstencheques en de rit wordt maandelijks gefactureerd.

Hoe? Om gebruik te maken van ‘de Strijkmobiel’ bel je naar  011 711 270 en we nemen contact met jou op. Of registreer je gewoon via ons online formulier.

Prijs? Voor een enkele rit met ‘de Strijkmobiel’ betaal je 4 euro binnen het centrum van Sint-Truiden. Als het verder is, komt er een klein supplement per kilometer bij. Maar we houden steeds een sociaal tarief aan, zodat het voor iedereen interessant blijft!

Heb je al een account voor de strijkmobiel? Dan kan je gewoon even inloggen.

Registreer je online voor de strijkmobiel